Hrvatska narodna stranka - liberalni demokrati

Sportske igre okupile više stotina članova HNS-a

    Pročitano 1083 puta
  • Ispis
  • Ispis

U organizaciji Županijske organizacije HNS-a Varaždinske županije, te Mladih HNS-a Varaždinske županije, u subotu, 26. kolovoza, održani su već tradicionalni sportski susreti. Članovi HNS-a tako su mogli odmjeriti snage u nogometu, ili pak u belotu, te natjecanju u zabijanju čavala, piljenju grede ili nošenju jaja u žlici.

Okupilo se više stotina članova HNS-a, a bila je to prilika i za dogovore oko organizacije nadolazećih unutarstranačkih izbora, ali i za razgovore o aktualnoj političkoj situaciji. Predrag Štromar, v.d. predsjednika HNS-a, potpredsjednik Vlade i ministar graditeljstva i prostornog uređenja tom je prilikom članovima još jednom ponovio kako HNS neće odustati od kurikularne reforme, te posebno naglasio kako ministrica znanosti i obrazovanja Blaženka Divjak ima punu podršku stranke u poboljšanju uvjeta u školstvu i provođenju prijeko potrebne reforme obrazovanja.

Okupljenima se obratila Božica Makar, saborkska zastupnica i v.d. predsjednice HNS-a Varaždinske županije, koja je također stavila naglasak na projekte HNS-a koji su od iznimne važnosti za građane. Na druženju i sportskim igrama sudjelovao je i Milorad Batinić, predsjednik Kluba zastupnika HNS-a i gradonačelnik Ivanca, kao i brojni drugi načelnici, gradonačelnici te dužnosnici i članovi stranke.