Hrvatska narodna stranka - liberalni demokrati

Održane Skupštine HNS-a u Lepoglavi i Klenovniku

    Pročitano 1142 puta
  • Ispis
  • Ispis

Proteklog tjedna u Lepoglavi je održana izborna skupština HNS-a Podružnice Lepoglava. Za predsjednika podružnice u slijedećem četverogodišnjem mandatu izabran je dosadašnji predsjednik Milan Pavleković, a za potpredsjednike Zorislav Rodek i Danijel Kihas. Uz navedene također su izabrani članovi predsjedništva HNS-a, članovi Nadzornog odbora, delagati za skupštinu županijske organizacije, kao i delegati za Sabor HNS-a.

Prije same skupštine podružnice održane su izborne skupštine Ženske inicijative i Interesnog odbora Mladih Podružnice Lepoglava. Za predsjednicu Ženske inicijative HNS-a Lepoglave izabrana je Marija Ribić, a za predsjednicu Interesnog odbora Mladih Natalija Cikač.

Pred 100-tinjak okupljenih delegate izborne skupštine HNS-a Lepoglava obratio se gradonačelnik Grada Lepoglave Marijan Škvarić, koji je članovima zahvalio na dosadašnjem ustrajnom radu koji su svojim angažmanom doprinijeli pobjedi na lokalnim izbornim, zahvaljujući čemu HNS u Lepoglavi kontinuirano obnaša izvršnu vlast od 2001. godine. Također se prisutnim delegatima obratio i kandidat za predsjednika ŽO HNS-a Varaždinske županije Alen Leverić, koji je zahvalio na doprinosu koji daju kvaliteti rada HNS-a i iznio svoje viđenje rada HNS-a U Varaždinskoj županiji i prezentirao aktivnosti i ciljeve koji su pred nama, uz poruku da HNS čine ljudi. Svoju potporu su pristunima dali i načelnik Općine Klenovnik Mladen Blaško i načelnik Općine Maruševec Damir Šprem.

S početkom u 19,30 sati je također održana u Klenovniku izborna skupština HNS-a podružnice Klenovnik. Za predsjednika podružnice je izabran Mladen Blaško, a za potpredsjednike Sanja Kolenko i Zoran Bencek, te članovi predsjedništva HNS-a, članovi Nadzornog odbora, delagati za skupštinu županijske organizacije, kao i delegati za Sabor HNS-a.

U Klenovniku su izabranim i članovima potporu došli dati načelnik Općine Maruševec Damir Šprem, gradonačelnik Grada Lepoglave Marijan Škvarić i načelnik Općine Sračinec Božidar Novoselec, kao i kandidat za predsjednika ŽO Alen Leverić.